Biarritzek ez du zailtasunik aurkitu Reivers-en zelaian
·Harinordokik azken minutuan puntu gehigarria eman zien euskaldunei

BORDER REIVERS 0
BIARRITZ 25

Border Reivers: McRae; Law, Rennie, De Luca (Flockhart, 71), Daniel; SJ Jones (Townsend, 71), McKerchar (Chrystie, 41); Gray (miller, 52), Brown, Palepoi; Hamilton (Dalziel, 62), Grimes; Douglas (Kalman, 78), Ford (Scott, 78) eta Kerr. Biarritz: Brusque (Dambielle, 83); Bidabe, Bosch (bobo, 78), Traille, Gobelet; Peyrelongue, Yachvili; Harinordoki, Lievremont (malonga, 58), Betsen; Couzinet (Dellappe, 56), Hall; Lecouls (Wessels, 56), August eta Lealamanua. Puntuak: 4 entsegu: Couzinet (6), Gobelet (29), Traille (55) eta Harinordoki (86). Transformazio bat: Yachvili (55). Zigor-kolpe bat: Yachvili (26). Epailea: Nigel Owens. Gertaerak: 1.373 ikusle harmailetan.

DONOSTIA

Biarritzek arazorik gabe eskuratu zuen garaipena Eskoziako Netherdale hirian. Hasieratik hartu zuen aurrea markagailuan, eta, gainera, luzapeneko minutuetan laugarren entsegua egin zuen. Puntu gehigarria lortu zuen, hala. Hirutik hiru irabazita, lider da 15 punturekin, eta datorren igandean jasoko du Borders Agilera estadioan.

Seigarren minuturako aurreratu zen Biarritz Betsenen jokaldiaren ostean David Couzinetek egindako entsegu baten bidez. Lehen zatiaren amaieran Jean-Baptiste Gobeletek egindako markarekin, emaitza 0-13koa zen atsedenaldian. Delmasek beste bi entsegu eskatu zizkien jokalariei, eta, kostata izan arren, Traillek eta Imanol Harinordoki euskaldunak, azken horrek luzapenean, emaitza biribildu zuten.