-Emakumezkoen Liga
Akabak garaipen erosoa lortu du azkenaren aurka

PLUSFRESC LLEIDA 22
AKABA BERA BERA 30

Plusfresc Lleida: Rosich, Martin (1), Javich (2), Cigogja (5), Gonzales, Komachu (2), Trigueros ­hasierako taldea­, Kadens (2), Trojaola (4), Escala, Yaucovich (2) eta Precup (4). Akaba Bera Bera: Ciobanu, Pinedo (3), Tervel (6), Agirre (3), Valverde (2), Ziarsolo (8), Krnick (6) ­hasierako taldea­, Trigueros, Petrinja, Minguez, Garmendia (2) eta Lopez. Epaileak: Gracia Sanchez eta Cuevas Mambrilla (Catalunya). Gaizki. Markagailua: 3-3, 4-3, 6-7, 7-9, 8-12, 9-16 (atsedenaldia), 11-9, 13-20, 14-23, 17-25, 20-27, 22-30 (bukaera).

LLEIDA

Akabak garaipen erraza lortu zuen atzo Ligako azken sailkatuaren etxean. Lehenengo minutuetako oreka apurtu bezain pronto, talde donostiarra abantaila handitzen joan zen partida aurrera joan ahala.

Bigarren zatian eroso ibili ziren Tati Garmendiaren neskak, Ciobanu atezainaren gelditu bikainei esker eta horien ondorioz ateratako kontraerasoak zirela medio.