- Madril
Realak ezin izan dio abantailari eutsi

ATLETICO DE MADRID 2
REAL SOCIEDAD 1

Atletico de Madrid: Mauri, Pilar, Ana (Paloma, 71.m), Gamarra,Marimar, Cristina (Ana Belen, 84.m), Yeni (Raquel, 90.m), Pizarro, Maria, Salgue (Olga, 62.m) eta Maite. Real Sociedad: Ieregi, Santos, Leire, Mugartza (Lizardi, 58.m), Galdona, Etxaniz, Elgorriaga,Nabaskues (Encinas, 70.m), Garcia, Lizaso eta Laura. Epailea: Torres Carrion. Ez zuen txartelik atera beharrik izan. Golak: 0-1, 6.m: Garcia. 1-1, 53.m: Marimar. 1-2, 77.m: Marimar. Gorabeherak: 300 ikusle partida ikusten.

DONOSTIA

Realak ezin izan zuen garapenik lortu bigarren itzuliko lehen partidan, nahiz eta hasieran aitzinetik jarri zen. Seigarren minutuan Garciak sekulako gola lortu zuen, eta zuri-urdinak aurretik jarri zituen.

Atsedenera joan aurretik, gainera, euskaldunek aukerak izan zituzten, baina ez zuten asmatu madrildarren ate aurrean.

Bigarren zatian gauzak aldatu egin ziren. Etxekoak erasora atera ziren eta berehala lortu zuten berdinketa. Hortik aurrera nagusi izan ziren. Datorren igande eguerdian Realak Rayo Vallecano hartuko du.