
Kultura
El sushi, la comida r�pida de los antepasados nipones
San Sebastián Gastronomika disfrutó ayer de una jornada protagonizada por el principal invitado del congreso; la gastronomía japonesa. Teiichi Ono, hijo del maestro de los maestros en la elaboración del sushi y una de las mayores referencias de la cocina nipona, mostró ante el público los secretos y la arraigada disciplina de su cultura gastronómica milenaria.
Kultura
Hizkuntzak eta komunikazioa haurren ikuspegitik erakusten dituen lana, Chim�resen eskutik
Biarritzeko Chimères antzerki taldeak «Baba zango horiak» antzezlana estreinatuko du abenduan. Bestelako eremuak ere jorratuko dituen beste bi obra aurkeztuko ditu konpainiak denboraldian.
Kultura
Antzara-jokoa ardatz, literatura eta plastika nahastu ditu Javier Minak Koldo Mitxelenako erakusketan
Javier Minak bizitzan pilatu dituen bilduma zatiak aurkeztu ditu erakustaretoan, antzara-jokoaz baliatuz ikuspuntu ezberdinetatik eraikitako autobiografia plazaratzeko. Urtarrilaren 16ra arte izango da ikusgai.
Kultura