Kultura
El sushi, la comida rápida de los antepasados nipones
San Sebastián Gastronomika disfrutó ayer de una jornada protagonizada por el principal invitado del congreso; la gastronomía japonesa. Teiichi Ono, hijo del maestro de los maestros en la elaboración del sushi y una de las mayores referencias de la cocina nipona, mostró ante el público los secretos y la arraigada disciplina de su cultura gastronómica milenaria.
Kultura
Hizkuntzak eta komunikazioa haurren ikuspegitik erakusten dituen lana, Chimèresen eskutik
Biarritzeko Chimères antzerki taldeak «Baba zango horiak» antzezlana estreinatuko du abenduan. Bestelako eremuak ere jorratuko dituen beste bi obra aurkeztuko ditu konpainiak denboraldian.
Kultura
Antzara-jokoa ardatz, literatura eta plastika nahastu ditu Javier Minak Koldo Mitxelenako erakusketan
Javier Minak bizitzan pilatu dituen bilduma zatiak aurkeztu ditu erakustaretoan, antzara-jokoaz baliatuz ikuspuntu ezberdinetatik eraikitako autobiografia plazaratzeko. Urtarrilaren 16ra arte izango da ikusgai.
Kultura