- Top 14
Biarritzek bigarren zatian erabaki zuen auzia

BIARRITZ 18
CASTRES 14

Biarritz: Brusque, Gobelet, Lison (Bidabe, 53.m), Aramburu, Bobo, Peyrelongue, J. Dupuy, Dusautoir, Harinordoki, Betsen (Malonga, 72.m), Couzinet (Booyse, 64.m), Olibeau, Johnston (Ormaetxea, 76.m), August (Noirot, 64.m), Lealamanu'a. Castres: Cermeno (Raffault, 73.m), Milford, Martikorena, Christophers, Fleming, Delaigue, Albouy, Volley, Faure (Taussac, 60.m), Bernad, Ghezal (Spanghero, 41.m), Capo Ortega, Attoub, Vigneaux (Roumieu, 67.m), Meeuws. Epailea: Hadj Bachir. Markagailua: Bi entsegu: Bidabe (55.m), Dusautoir (67.m), Transformazio bat J. Dupuyk (67) eta bi zigor-kolpe (40, 50.m).Bi entsegu: Fleming (34), Martikorena (71).Bi transformazio Martikorenak (34, 71.m). Gorabeherak: 5.000 ikusle partida ikusten

LEKUA

Biarritzek Castres mendean hartu, eta sailkapeneko lehen postuan jarraituko du. Hala ere, zuri-gorriek ez zuten norgehiagoka ona egin. Izan ere hutsune asko zituzten, eta hori dezente nabaritu zuten zuri-gorriek.

Lapurtarrek lehen zatian gaizki pasatu zuten, une askotan kanpotarrak hobeto aritu baitziren. Atsedenera 0-7 joango zirela zirudienean, Dupuyk, zigor bati esker, lehen hiru puntuak lortu zituen etxekoentzat. Horrek indarra eman zien, bigarren zatian jokoa dezente hobetu baitzuten, eta partidari buelta emateko gai izan ziren.

Ez zuten ezer soberan izan, baina bigarren zatian hobeto aritu ziren, eta azkenean puntuei eusteko gai izan ziren, nahiz eta puntu gehigarririk ez zen egon.